Multilotto

Tävlingsdeltagare i Nordea Masters 2018

I år kommer Nordea Masters att äga rum mellan 16 – 19 augusti, på Hills Golf & Sports Club i Göteborg. Den årliga turneringen grundades 1991 och har växt i popularitet ända sedan dess. Prissumman á 1,5 miljoner euro är blygsam i jämförelse med andra tävlingar i PGA European Tour. Samtidigt är det den enda tävling som anordnas i Skandinavien, vilket gör att den ändå lockar många entusiaster från såväl de nordiska länderna som tillresta spelare.

Eftersom evenemanget är så populärt kan den som vill tippa självklart göra detta hos Betfair. I årets upplaga hittar vi både den tvåfaldige majorvinnaren Martin Kaymer och Ryder Cup-kaptenen Thomas Bjørn. Båda dessa stjärnor förväntas röna stora framgångar i turneringen. Kaymer har 23 professionella vinster bakom sig, bland annat två majortävlingar 2014. Den första var THE PLAYERS Championship, som följdes av US Open där Kaymer dominerade spelet med hela åtta slag. Om han kan prestera lika bra i år kommer segern inte vara någon större utmaning.

Vilka andra är med och tävlar om titeln? Spana in vår infografik så får du reda på det, och allt annat du behöver veta om årets stora golfhändelse!

Multilotto