Multilotto

Systemspel på Keno

Ett systemspel menar att man spelar efter ett system på ett fåtal nummer. Dessa nummer spelas i olika kombinationer för att minimera utspridningen av nummer. Numren du markerar är flera men på samma kenonivå. Denna typ av spel gör att dina vinstchanser minskar, men din vinst blir desto större.

» Delta i världens största lotterier med Mulitlotto

I Keno kan du enkelt se hur mycket du kan vinna på att spela olika sorters systemspel. Skulle du inte vilja välja vilka nummer du vill ha i vissa kombinationer så finns det något som kallas hux flux. Hux Flux är en dator som slumpar fram sifferkombinationer åt dig.
Förutom att välja siffror får du även välja hur många dagar du ska spela på ditt system. När både nivå, nummer och antal dagar är bestämt ska du också välja din insatsnivå och om du vill spela med Kung Keno eller inte.

Ett systemspel på Keno innebär att du minskar chanserna för vinst för att öka chanserna för större vinst. En variant av detta är att köpa 6 låter och dela upp 6 nummer på varje lott. Till exempel:
Lott 1: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lott 2: 7, 8, 9, 10, 11, 14
Lott 3: 1, 3, 5, 7, 9, 11
Lott 4: 2, 4, 6, 8, 10, 12
Lott 5: 1, 5, 8, 11, 14, 15
Lott 6: 15, 14, 13, 8, 5, 2

Trixet är att använda 15 nummer fördelat på 6 lotter. Det kan vara vilka nummer som helst. Allt mellan 1-80 är tillåtet. Helst ska numren vara så långt ifrån varandra som möjligt – dock inte för långt. Numren på dessa lotter bör förekomma omkring 1-2 gånger.

Det kan finnas sidor som säger att med deras Kenosystem kommer du bli garanterad vinst. Ingen kan garantera någon en vinst. Dessa sidor ljuger med största sannolikhet. Sedan kan det finnas sidor som erbjuder ett gratis systemspel på Keno vid registrering på sidan – då är det absolut värt det. Systemspel på Keno är ett bekvämt och effektivt sätt ett spela på.

Multilotto