Multilotto

Kenotips

Att spela Keno online är ett perfekt sätt att vinna på spelet utan att behöva sätta din fot i en spellokal. Du kan spela hur många omgångar du vill och du behöver inte göra upp några planer på hur du ska ta dig till och från ett ställe. Här kommer några tips som vi hoppas kan hjälpa dig att optimera ditt spelande.

» Delta i världens största lotterier med Mulitlotto


Ha dina lyckonummer redo
Oddsen att några speciella nummer ska dyka upp är inte större än oddsen att det skulle bli några helt andra nummer som dras (det är exempelvis lika stor chans att det blir siffrorna 1,2,3,4,5 som dras som att det blir siffrorna 16, 37, 45, 53, 73) så varför inte välja ut några lyckonummer? Har du några lyckonummer med en speciell betydelse blir det mycket roligare att spela på just dem.

Ta det lugnt
Till skillnad från när du spelar Keno på ett livekasino går det väldigt snabbt när du spelar online och du kan spela väldigt många spel på kort tid. Ta det lugnt så att du kan dra ut på din upplevelse, även ifall du skulle ha otur i början.

Spela inom dina gränser
Keno online erbjuds inom flera olika nivåer så se till att välja en nivå som passar dig. På så sätt kan du njuta av spelet utan att känna dig stressad över vad som skulle kunna hända om du har otur ett tag.

Håll utkik efter bonusar
Vissa sajter erbjuder bonusar till nya spelare för att få dem att spela hos dem, håll utkik efter de här erbjudandena. En liten extra bonus i kassan är perfekt att ha och kan hålla dig flytande länge.

Multilotto